About Me

Raquel Martínez Ferrández (Barcelona, España, 1984), después de finalizar mis estudios universitarios y especializarme en  programación neurolingüística, me considero una profesional de ver el lado positivo de las cosas.

Rachel Fer es mi espacio personal  donde te ofrezco la oportunidad de compartir mis tres grandes pasiones:   hábitos de alimentación,  deporte y  coaching.

Al ser barcelonesa tengo un gran interés por los viajes y por multiculturalidad.

Acompáñame en mi vida diaria y te proporcionaré pequeñas herramientas, que harán tu vida un poco más fácil.

¡Sed felices!
Rachel Fer.


-----------------------------


Raquel Martínez Ferrández (Barcelona, Spain, 1984) after finishing the university I specialized in neuro-linguistic program, I consider myself a professional of bringing out the positive side of many situations.

Rache Fer is my blog, where I offer advices about my passions: eating habits, sport and coaching.

I am from Barcelona. I love travelling and many cultures.

Come with me and I will give you learning tools to make your life a little bit easy.

Be happy!
Rachel Fer.

2 comentarios:

 1. Encuentro muy interesante tu blog! estaré atenta a tus consejos! Gracias! :)

  ResponderEliminar
 2. Trobo el teu blog espectacular. Moltes gràcies pels teus consells, quins m'arriben "del cel" en el moment en què més els necessito. Sense voler fer-me pesat i a risc de semblar excibisionista o hipocondriac,:-),t'explico algunes coses: tinc 51 anys i el 2013 em van diagnosticar una "evident hidrocefàlia" que inicialment em van curar amb una ventriculostomia, amb èxit evident fins el 2015 en que se'm vàren reproduír alguns sínotomes, fent necessària una segona intervenció per implantar una vàlvula.
  Et puc assegurar Rachel què el que s'afirma de la plasticitat neuronal és ben cert i, probablement, es queden curts al valorar la capacitat regenerativa del nostre cervell. De veritat, moltes gràcies per ajudar-me a endreçar i enrriquir conceptes, idees i pràctiques que fins ara només albirava desde ls intuició.

  Una abraçada!

  639444135
  (No cerco lligar, te'l facilito per si vols més info i vols utilitzar el whatsapp com a canal més àgil) i vaig a seguir llegint les teves publicacions. Em sorprèn, per exemple, la meva recent afició al té o als iogurts...

  ResponderEliminar